Creaza cont | Autentificare 


 

Cautare:   

  Inregistrarea unui website (link) Premium implica achizitionarea unuia sau a mai multor cuvinte care pot fi asociate unuia sau mai multor link-uri, in functie de numarul de pozitii achizitionate pentru acel cuvant (acele cuvinte). Detalii despre asocierea cuvintelor gasiti in sectiunea Ce este tag-uri.ro?

  Saptamanal, cate doua cuvinte care au link-uri (website-uri) asociate, sunt promovate prin Google AdSense. Astfel, toate site-urile inregistrate Premium beneficiaza de publicitate prin acest sistem.

  Toate site-urile inregistrate Premium sunt listate favorizat in cadrul categoriilor si subcategoriilor Web Directorului tag-uri.ro si prin rotatie, in sectiunea Link-uri Sponsorizate

  Pentru fiecare website sunt generate statistici privind numarul de vizite, IP-urile vizitatorilor, data si ora la care a fost accesat site-ul.   Verificarea si admiterea unui site inregistrat Premium in catalogul tag-uri.ro se realizeaza in maxim 60 minute.

Detaliere pachet Gratuit

  tag-uri.ro ruleaza in permanenta campanii de promovare prin sistemul Google AdSense, astfel incat chiar si site-urile inregistrate in mod gratuit sa beneficieze de o vizibilitate crescuta.

  Inregistrarea este gratuita, singura conditie fiind introducerea unui cod in paginile site-ului propus.   Verificarea si admiterea unui site inregistrat Gratuit in catalogul tag-uri.ro se realizeaza in maxim 48 ore.

tag-uri.ro :: Publicitate gratuita sau aproape gratuita Smarty Web Director Director Web Director-Web.net  Optimizare SEO